NAŠE SLUŽBY • Třípatrová budova vilkového typu s kapacitou 30 lůžek  • Penzion poskytuje ubytování včetně kontinentální snídaně.  • Penzion je vhodný jak pro rekreanty se zájmem o lázeňskou léčbu, tak i pro rodiny s dětmi • Koupání v přírodních koupalištích nebo celoroční plavání v bazénu SPA hotelu THERMAL s termální vodou • Na počátku měsíce července se zde koná každoročně mezinárodní filmový festival, který je významným kulturním a společenským zážitkem. více>> Penzion Beskyd Lidická 9, Karlovy Vary, 36001 V nejznámějších a nejvýzna-mnějších lázních České republiky v Karlových Varech, které se rozkládají na soutoku řek Rolavy s Ohří a Teplé s Ohří, na rozhraní pohoří Slavko-vského lesa a Sokolovské pánve je v lázeňské čtvrti Drahovice umístěn penzion BESKYD. Tento penzion je majetkem Základní organizace OS KOVO Třineckých železáren NAŠE SLUŽBY • V hlavní budově je možno se ubytovat ve 13-ti 2 - 3 lůžkových pokojích s možností přistýlky • restaurace s českou i cizokrajnou kuchyní včetně místních specialit • Hosté mohou  využívat relaxačních prostorů našeho zařízen • Penzion se nachází v blízkosti křižovatky značených turistických cest • Ceny jsou smluvní dle dohody na výše uvedeném kontaktu, závisí na délce pobytu a počtu ubytovaných osob. • salónek ideální pro rodinné oslavy (zhruba pro 30 osob).  více>> Penzion Beskydka Dolní Lomná 07, Dolní Lomná, 731 91  Zrekonstruovaný penzion se nachází v obci Dolní Lomná na úpatí Velkého Polomu uprostřed těšínských Beskyd. Leží po levé straně cesty z Dolní Lomné k SKI areálu Severka. Z nadmořské výšky 595 m poskytuje nádherné výhledy na široké okolí. Jeho polohu dokresluje malebné údolí Křínovského potoka. ZO OS KOVO Třinecké železárny  nabízí členům odborů Možnost využití rekreačních středisek - penzion Beskyd v  Karlových Varech, penzion Beskydka uprostřed Těšínských  Beskyd a Středisko Dětské Rekreace Žiar v Západních  Tatrách (Slovensko), všechny střediska jsou v provozu  celoročně. Ceny jsou smluvní dle dohody na výše uvedeném  kontaktu, závisí na délce pobytu a počtu ubytovaných osob NAŠE SLUŽBY • Provozujeme letní a zimní dětské tábory, školy v přírodě, lyžařské kurzy a ostatní dětské zájezdy • Pro ubytování jsou k dispozici čtyři zděné sruby, ve kterých je možnost ubytování ve dvou- a třílůžkových pokojích • Zařízení je vybaveno společnou kuchyní a jídelnou. Snídaně je formou bufetových stolů, obědy a večeře nabízíme dle výběru. • V okolí střediska jsou vhodné podmínky na pěší vycházky, vysokohorskou turistiku a cykloturistiku • V letním období je možné splavovat řeky Váh a Belú více>> Středisko se nachází v atraktivním turistickém prostředí obce Žiar na úpatí Západních Tater v Žiarské dolině. Dolina je součástí Tatranského národního parku. Areál střediska je umístěný přímo na okraji krásného lesa a ideální klíma má blahodárný účinek  na dýchací cesty, duševní pokoj, který splňuje předpoklad dokonalého odpočinku a relaxu Chata Třinec ŽIAR Žiar č. 15, Smrečany, 032 05 ÚVOD O NÁS STRUKTURA SPOLEČNOSTI PODNIKATELSKÁ ČINOST DOKUMENTY DUCHODCI ČASOPIS KOVÁK Základní organizace Odborového svazu KOVO Třinecké železárny PODNIKATELSKÁ ČINOST