Penzion Beskydka Dolní Lomná 07, Dolní Lomná, 731 91 Zrekonstruovaný penzion se nachází v obci Dolní Lomná na úpatí Velkého Polomu uprostřed těšínských Beskyd. Leží po levé straně cesty z Dolní Lomné k SKI areálu Severka. Z nadmořské výšky 595 m poskytuje nádherné výhledy na široké okolí. Jeho polohu dokresluje malebné údolí Křínovského potoka Ceny od: 350 Kč/osoba/noc   470 Kč/osoba/den se snídaní  635 Kč/osoba/noc s polopenzí  770 Kč/osoba/noc s plnou penzi  350 Kč/dítě 4-12 let/noc  440 Kč/dítě 4-12 let/noc se snídani  585 Kč/dítě 4-12 let/noc s polopenzí  685 Kč/dítě 4-12 let/ noc s plnou penzí  250Kč /přistýlka/noc  370 Kč přistýlka /noc se snídani  535 Kč přistýlka /noc s polopenzí  670 Kčpřistýlka/noc s plnou penzí Při pobytu delším jak 3 dny poskytujeme slevy. Ubytování: V hlavní budově je možno se ubytovat ve 13-ti 2 - 3 lůžkových pokojích s možností přistýlky, s TV, rádiem, telefonem a vlastním sociálním zařízením. Další ubytování je v pohodlných chatkách (4 lůžkové) se sociálním zařízením, s vlastní terasou a zahradním nábytkem. Ve vyhrazených chatkách je umožněn pobyt návštěvníkům se psy. Max. kapacita : 70 lůžek osob + 35 přistýlek Stravování: V přízemí se nachází nekuřácká restaurace s českou i cizokrajnou kuchyní včetně místních specialit o kapacitě 70 míst. V prvním poschodí najdete útulný salónek pro 20 osob. Ve druhém patře na Vás čeká druhý salónek ideální pro rodinné oslavy (zhruba pro 30 osob). Dole v suterénu si můžete posedět s přáteli v útulné vinárně.  Zajišťujeme slavnostní obědy a večeře, svatební hostiny, promoční hostiny, oslavy výročí, kulturní akce, školení, semináře.... Další služby: Hosté mohou  využívat relaxačních prostorů našeho zařízení: sauna, posilovna, prostorná vířivka. Pro zábavu nabízíme společenské hry a stolní fotbal. V létě je k dispozici venkovní bazén, hřiště na volejbal a nohejbal, ruské kuželky, stolní tenis, trampolína, dětské  skluzavky a prolézačky. Parkování: celoročně u penzionu. Volný čas: Penzion se nachází v blízkosti křižovatky značených turistických cest, cyklostezek(www.tesinske-beskydy.cz, www.dolnilomna.com, www.msregion.cz, www.lomnadolina.cz, a v zimě běžkařských stop, také jsou v dosahu 1 - 5 km 3 lyžařské areály: Severka, Přelač, Armáda a ski areál mosty( www.severka.eu, www.ski-armada.cz, www.skimosty.cz, . Vydat se můžete na Kozubovou, Kamenitý či Velký Polom. Okolí penzionu zároveň nabízí možnost četných procházek na čerstvém vzduchu (Prales Mionši,Lomňanské muzeum) a velmi dobré podmínky pro houbaření a sběr lesních plodů. Doprava 49.539664,18.708034 +49°32'22.79",+18°42'28.92 Autobusové spojení: zastávka Pod Akáty, 700m  Vlakové spojení: Jablunkov
kontakty tel:	   +420 558 357 645 mobil:  +420 607 732 078  email:  penzionbeskydka@seznam.cz ÚVOD O NÁS STRUKTURA SPOLEČNOSTI PODNIKATELSKÁ ČINOST DOKUMENTY DUCHODCI ČASOPIS KOVÁK Základní organizace Odborového svazu KOVO Třinecké železárny